1

VYPLNÍTE ONLINE POPTÁVKU

2

OSLOVÍME NEJLEPŠÍ DODAVATELE MATERIÁLU

3

DO 3 HODIN ZÍSKÁTE PRVNÍ NABÍDKU

VELUX GLU 0055

Střešní okna VELUX slibují až desetiletou záruku a opravdu si ji mohou dovolit. Jsou to okna z kvalitních materiálů s vysokou životností, která i díky bezpečnému sklu odolávají nepřízni počasí i silným nárazům a úderům. Údržba okna Velux GLU 0055 je velmi snadná, mytí oken vám ulehčí možnost pootočení okna o 180 stupňů a jeho zafixování. Díky této šikovné vychytávce bude okno umyté raz dva. Samozřejmostí je i příjemně tvarované madlo pro otevírání okna.

VELUX ThermoTechnology šetří vaše peníze

Okna, kterými utíká teplo i peníze, by dnes už nikdo dobrovolně asi nechtěl. VELUX zajišťuje u svých výrobků energetickou šetrnost pomocí VELUX ThermoTechnology. Střešní okna VELUX GLU 0055 mají vynikající tepelně izolační vlastnosti právě díky této technologii. I přesto, že jsou okna tak úsporná a oplývají výbornými tepelnými vlastnostmi, je jejich zasklená plocha až o 18% větší díky úzkému izolačnímu okennímu rámu. Střešní okno VELUX GLU 0055 je navíc vhodné i do prostor s vyšší vlhkostí vzduchu.

Dřevěné střešní okno VELUX GLU 0055 vás ochrání před deštěm i mrazem!

Díky vzduchotěsné izolaci, ventilaci s filtrem a odolnosti vůči prachu a vlhkosti je střešní okno VELUX GLU 0055 naprosto nedocenitelné. Ke kyvnému oknu VELUX GLU si navíc můžete pořídit řadu doplňků, například stínící systém. Celé okno Velux GLU 0055 je čistě provedené, bez viditelných spojů a svarů.

TELEFONICKÁ PODPORA

CHAT

5

5 LET NA TRHU

REFERENCE

Pánové ze StavebninyX chytře šetří svým návštěvníkům čas. Mě ušetřili 2 hodiny, když jsem hledala někoho pro postavení betonového plotu.

Hana Kučerová, Praha

Pro svůj rodinný dům jsem sháněl 22 solárních panelů. Tady byla nabídka nejlevnější. Při nákupu jsem ušetřil nejen peníze. Pak to už šlo rychle a realizace proběhla v pohodě.

Petr Novotný, Kroměříž

Již nějakou dobu jsem sháněl kotlíkovou dotaci a narazil jsem na tenhle web, kde jsem mohl jednoduše vyplnit formulář na který se mi v krátké době ozvalo osm dodavatelů. Vybral jsem firmu, která mi nabídla kotel se skvělým výkonem za velice přijatelnou cenu. Bylo to jednoduché a rychlé.

Pavel Jarolím, Praha

StavebninyX nám v naší společnosti pravidelně pomáhají vybrat spolehlivého dodavatele. Šetří nám to peníze i čas.

Jiří Zábran, Brno